- Jeg blir sint av å se mammas drapsmann

Alexander (15) og Veronica Vildmyren (17) er sammen med enkemann Egil Vildmyren (51) i retten i København.

SINT: Familien til den drepte Vera Vildmyren (42), her ved enkemann Egil (51) (fremst), Veronica (17) og Alexander (15). Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
SINT: Familien til den drepte Vera Vildmyren (42), her ved enkemann Egil (51) (fremst), Veronica (17) og Alexander (15). Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): - Det er hardt å være her, men vi unngår det verste som detaljer og bilder fra drapet. Vi har sett nok, sier den drepte flyvertinnen Vera Vildmyrens (42) ektemann Egil Vildmyren (51) til Dagbladet.

51-åringen følger drapssaken der rumenske Marian Clita (59) er tiltalt for overlagt drap på hans kone sammen med sine barn Alexander (15) og Veronica (17) i Københavns byrett.

- Jeg har ikke hatt øyenkontakt med ham, men han ser mye bak mot oss, sier Vildmyren.

Dattera fikk øyekontakt Veronica Vildmyren (17) forteller til Dagbladet at hun har møtt blikket til morens drapsmann, men har vanskeligheter med å sette ord på hvordan det var.

- Jeg blir litt sint av at han hele tiden ser bakover mot oss. Det er respektløst, sier Alexander Vildmyren (15) til Dagbladet.

- Ja, det er ekkelt, legger Veronica til.

- En gal mann Klokka 9.40 ble retten i København satt, noe forsinket av en sint Marian Clita som var sur fordi han ikke fikk røyke i rettssalen.

- Kan man ikke få røyke i dette landet? Jeg kan ikke sitter her i to timer uten å røyke! Hvem har funnet på de reglene, spurte han opprørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer