LYKKELIG? - Enkelte ganger lurte jeg på om vi kunne bli lykkelig her, gitt hva som skjedde i huset, skriver den britiske forfatteren Harriet Evans Foto:  Linda Nylind / The Guardian
LYKKELIG? - Enkelte ganger lurte jeg på om vi kunne bli lykkelig her, gitt hva som skjedde i huset, skriver den britiske forfatteren Harriet Evans Foto: Linda Nylind / The GuardianVis mer

«Jeg bodde i et hus der babyer ble myrdet»

Da Harriet Evans fant ut at hennes nye hus hadde vært et hjem for babyer der nyfødte ble drept, trodde hun at hun aldri kunne bli lykkelig der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

Jeg skriver dette omgitt av esker, og mens jeg skriver kan jeg høre flyttefolkene som haler de nedpakkede klærne mine ned trappene. I kveld er siste kvelden i hjemmet som jeg og kjæresten min kjøpte sammen, stedet hvor vi kom hjem med vår nyfødte datter fra sykehuset. Alt som er igjen i rommet hennes er senga, pysjamasen og lekekaninen.

Jeg er trist, noe som er litt rart ettersom jeg i mine mørkeste stunder lurte på om vi i det hele tatt ville klare å selge dette huset. Og  enkelte ganger lurte jeg på om vi kunne bli lykkelig her, gitt hva som skjedde i huset.

Se for deg følgende bilde. Det er en nydelig vårmorgen i april 2010 og du og kjæresten din har akkurat fått akseptert et bud på et hus. Det ligger i et fantastisk område, og dere er begge spent fordi dere har kjøpt et hus sammen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn