- Jeg byr 40 geiter og 20 kyr for Chelsea Clinton

Kenyansk forretningsmann ønsker seg en kone nummer to. Benyttet anledningen da Hillary besøkte Afrika.

TOK DET PENT: Hillary (t.h.) overlot til datteren å ta stilling til tilbudet om å gifte seg bort for 40 geiter og 20 kyr. Det er ikke kjent hva Chelsea (t.v.) svarte. Bill (i midten) har heller ikke kommentert tilbudet. Her er de tre fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: AP Photo/Elise Amendola/Scanpix
TOK DET PENT: Hillary (t.h.) overlot til datteren å ta stilling til tilbudet om å gifte seg bort for 40 geiter og 20 kyr. Det er ikke kjent hva Chelsea (t.v.) svarte. Bill (i midten) har heller ikke kommentert tilbudet. Her er de tre fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: AP Photo/Elise Amendola/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Elektronikkhandleren Godwin Kipkemoi Chepkurgor (39) er gift. Men han har også en svakhet for Bill og Hillary Clintons datter, Chelsea (29).

Derfor ønsker han å kjøpe henne som kone nummer to, og bød i går 40 geiter og 20 kyr for unge Clintons kjærlighet.

- Hun er en vakker, disiplinert og moden kvinne. Derfor ønsker jeg å gifte meg med henne. Kona har heller ingen problemer med det, erklærte Chepkurgor under en paneldebatt i Nairobi, hvor Hillary Clinton var på besøk i anledning utenriksministerens Afrika-turne.

Aldri møttes- Jeg har riktignok aldri møtt Chelsea Clinton, men familien hennes virker veldig sammensveiset, observerer Godwin Chepkurgor.

- Jeg har ventet lenge, og venter fortsatt, på å møte henne og erklære min kjærlighet til henne, kvitret den forelskede kenyaneren.

Dette er ikke første gang den poetisk anlagte kenyaneren uttrykker ønske om å kjøpe seg en Clinton. Også da den lille, men mektige, familien besøkte kontinentet i 2000, sa Chepkurgor klart ifra om sine intensjoner.

En fair prisNewsweek- og CNN-kommentator Fareed Zakaria modererte debatten der elektronikkhandleren kom med tilbudet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer