- Jeg drakk ikke alene

Per Sandberg langer ut mot «feige» politikere som drakk sammen med ham. Klokken 14.00 svarer han på dine spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sandberg drakk på Stortinget - si din mening!

(Dagbladet.no): - Hvis noen representanter har følt seg støtt, må de stå fram med navn og bilde. Da skal jeg selvfølgelig beklage det, men jeg forstår ikke hvorfor de har tipset «åtselsdyrene» i VG anonymt. Det er utrolig feigt, sier Per Sandberg til Dagbladet.no.

Telefonen til Sandberg har ikke stått stille siden Sandberg innrømmet ovenfor VG at han var beruset da han sto på Stortingets talerstol tirsdag.

Sandberg er leder av Stortingets transport- og kommunikasjonskomité, og var i utgangspunktet på juleavslutning på restauranten Mr. Hong i Oslo tirsdag kveld.

Men etter middagen drakk Siv Jensens høyre hånd akevitt på et kontor i Stortinget. Deretter fant han ut at han ville delta i debatten. Ved 23-tiden gikk han på talerstolen og holdt et innlegg som fikk flere stortingsrepresentanter til å reagere, skriver VG.

- Hvis dette er personer fra min egen komite, så lurer jeg veldig på hva som er agendaen, sier Sandberg, som sier at saken får han til å vurdere om han vil fortsette med politikk.

- Når VG driver med slike mobbekampanjer må man spørre seg selv om det er verdt det. Jeg tror spesielt dette kan skremme folk fra å velge politikken, sier Sandberg. Se hele debatten her!

Det planlagte nettmøtet med Per Sandberg kl. 14.00 i dag er avlyst. Sandberg ønsker ikke å delta.

- Jeg drakk ikke alene
REAGERTE: Representanter i salen reagerte på Sandbergs fremtoning.
FIKK BESØK: Etter runden på restauranten Mr. Hong tok per Sandberg en akevitt på kontoret til stortiingsrepresentant Tron Helleland (H).