«Jeg dreper dem 😂», skrev moren til barnefaren. Minutter seinere var sønnen (17 mnd.) død

Ville hevne seg på barnefaren.

SIKTET FOR DRAP: En 21 år gammel kvinne fra Pennsylvania er siktet for drap og forsøk på drap på sine egne barn. Før, under og etter hendelsen sendte hun disse meldingene til barnefaren. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag kveld rykket politiet i Allegheny i Pennsylvania ut til en leilighet etter å ha fått melding om et bevisstløst barn.

Der fant de en 17 måneder gammel gutt, som ikke lenge etter ble erklært død på sykehuset.

«I løpet av etterforskningen ble det klart det at var barnets mor som var skyld i barnets død. [...] Hun sitter nå i fengsel i Allegheny hvor hun ventes å bli tiltalt som følge av siktelse for drap og forsøk på drap», skriver politiet på Facebook-sidene sine.

- Lett å drepe favoritten

Den 21 år gamle kvinnen skal ha drept sønnen på 17 måneder og forsøkt å drepe datteren på to år, for å ta hevn på barnefaren som hun mistenkte at var utro mot henne.

«Jeg dreper dem», skrev 21-åringen til mannen klokka 22.01 tirsdag kveld. Hun hadde også lagt til en latteremoji.

Tekstmeldingen ble etterfulgt av denne, som tikket inn på barnefarens telefon klokka 22.25:

«Det suger at det var lett å drepe favoritten min, men datteren din vil ikke stoppe å puste, lungene hennes må være sterke, jeg er sikker på at det vil gjøre meg vondt når jeg sitter i fengsel».

Sendte video av den døde sønnen

Sammen med en rekke andre smser, sendte kvinnen også en video av den døde sønnen til mannens telefon.

Se meldingene i videoen øverst i saken.

Ifølge Post Gazette viser videoen sønnen, som ligger med ansiktet vendt ned i senga. Moren løfter ham opp etter høyre arm og slipper ham ned på senga igjen.

I en annen video har hun også filmet parets datter.

- For det første går alt tydeligvis bra med henne, fordi se, hun er ikke død. Han, derimot, rikker seg ikke. Så det er mulig du bør ringe en amulanse, skal 21-åringen ha sagt i videoen.

- Hun sendte meldinger før hendelsen, da hendelsen fant sted og etter hendelsen, sier politiinspektør Coleman McDonough, til avisa.

Siktet for drap

Barnefaren skal ha svart på flere av meldingene, men ifølge Post Gazette ringte han aldri nødnummeret.

Politiet forteller at de foreløpig ikke har planer om å ta ut siktelse mot ham.

Onsdag ble 21-åringen siktet for drap og forsøk på drap. Både smsene og flere videoer ble lagt fram som bevis mot kvinnen.

16. november vil innledende høringer finne sted.