BACK IN BUSINESS: Torgeir Eriksen (tidligere Friksen) hevder det nye selskapet driver reklame, men så langt ikke har påtatt seg oppdrag. På bildet trener han i Uganda, hvor han var med Tjostolv Moland og Joshua French. Foto: Privat
BACK IN BUSINESS: Torgeir Eriksen (tidligere Friksen) hevder det nye selskapet driver reklame, men så langt ikke har påtatt seg oppdrag. På bildet trener han i Uganda, hvor han var med Tjostolv Moland og Joshua French. Foto: PrivatVis mer

- Jeg driver ikke noe brorskap

Torgeir Eriksen (38) selger igjen sine tjenester, men benekter å organisere leiesoldater i et «hemmelig brorskap.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Dagbladet avslørte i går hvordan Torgeir Eriksen (tidligere Friksen) er på banen igjen med nytt sikkerhetsselskap, etter å ha lagt ned forløperen etter koblinger til Tjostolv Moland og Joshua French.

Overfor Dagbladet nektet han å svare på spørsmål om sitt nye selskap, iKey Solutions Limited.

Les også:
Leiesoldat arrestert i Irak
- Sender ikke leiesoldater
Livvaktsjefens nye brorskap

Snakker via advokat Nå velger han imidlertid å ta bladet fra munnen, via sin advokat Oscar Ihlebæk.

- Min klient tilbyr utelukkende livvakttjenester, ikke leiesoldater. Det er heller ikke noe hemmelig brorskap, slik det framgår i Dagbladet, hevder Ihlebæk.

Stengte nettsider Han avviser også på vegne av Eriksen at iKey Solutions har påtatt seg et eneste oppdrag siden oppstarten, på tross av hva selskapet selv reklamerer med på sine nettsider.

Sidene er stengt etter at Dagbladet avslørte denne fortsettelsen av Eriksens tidligere selskap, Special Intervention Group (SIG).

Kjenner ikke hagle  - De eneste oppdrag Eriksen har påtatt seg er som enkeltperson. Det samme gjelder andre personer på oppdrag som livvakter, sier Ihlebæk.

Samtidig ønsker Eriksen å ta avstand fra ei hagle avbildet i Dagbladets reportasje.

- Dette er ei hagle tilknyttet Moland-French-saken, og min klient har aldri før sett den eller hatt den i sin besittelse, sier Ihlebæk.