- Jeg dro for å ta meg av familen, de var helt knust

Broren om hvorfor han var med på Lommemannen-razzia hjemme hos broren i 1999.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet.no): I mange år har han vært en av Bergens-områdets mest profilerte politiledere. I går ble han kjent som politimannen som er den antatte Lommemannens bror.

I 1999 ble han siktet Lommemannen pågrepet da han ble etterforsket for angivelige overgrep mot unge gutter i svømmehallen på Sotra i 1999.

Saken i 1999 ble henlagt.

På den tiden var Lommemannens bror en profilert politileder i Bergens-området.

Aftenposten skriver i dag at politilederen dukket opp ved brorens bolig under ransakingen. Ifølge avisa sa han da til tjenestemennene:

”Dere må gjøre det dere må gjøre”.

- Tok meg av familien

Broren bekrefter at han var til stede overfor Dagbladet.no. Men han presiserer at han ikke hadde noe med etterforskningen å gjøre.

- Jeg fikk beskjed av min svigerinne om at de hadde politiet der og alt dette. Jeg ante ingenting, og hadde ikke fått meddelelser fra mine kollegaer. Ingen informasjon, og jeg snakket ikke med mine kollegaer i det hele tatt.

Jeg er klar over hvordan dette skal foregå. Jeg dro ut dit og akkurat da var de i ferd med å avslutte ransakingen der ute, sier han til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer