- Jeg elsker bikiniskillet ditt og måten hoftene dine kurver seg på

Guvernør Mark Sanford elsket argentinsk jentes myke kyss - og fikk en million av dem tilbake i posten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Det startet helt uskyldig, med eposter fram og tilbake, forklarte guvernør Mark Sanford til amerikansk presse.

Avisa The State har fått tak i epostene Sanford og hans argentinske elskerinne har utvekslet.

«Jeg elsker bikiniskillet ditt»
Det hadde kommet for en dag i amerikansk presse hva Sør-Karolina-guvernøren hadde bedrevet tiden med, mens han hadde vært i Argentina ei uke uten å gi lyd fra seg.

Guvernøren var nevnt i visepresidentdiskusjonen i McCain-leiren - men den gamle krigsveteranen ville muligens ikke smeltet som en argentinsk ungjente om han fikk guvernørens koseprat i innboksen en mandag morgen:

«Du har en eleganse og ro som jeg tilber. Du er sofistikert, og det passer så flott til din skjønnhet», skriver guvernøren.

«Jeg kunne sagt at du gir noen fantastiske, myke kyss, at jeg elsker bikiniskillet ditt og måten hoftene dine føyer seg på, eller beskrive den erotiske skjønnheten det er å holde rundt deg - eller to spesielle deler på deg - i kveldslyset, men hei, da ville vi beveget oss inn i det seksuelle.»

DEN GANG DA: Nå er guvernør Sanford en million kyss rikere - men også ei kone fattigere. REUTERS/Jonathan Ernst/Scanpix
DEN GANG DA: Nå er guvernør Sanford en million kyss rikere - men også ei kone fattigere. REUTERS/Jonathan Ernst/Scanpix Vis mer

Sanford beklaget seg også over å måtte reise med familien for å møte McCain, som «sparket igang visepresidentsnakket på nytt».

Ikke på fottur likevel
Den slags hindringer var kanskje grunnen til at guvernøren følte at «selv om alt jeg har sagt til deg er så sant, så sant» var situasjonen «så håpløst umulig. Du er min store kjærlighet, selv om vår kjærlighet er nesten umulig å skjønne til og med for meg».

Guvernøren, som ifølge CNN var aktuell som republikanernes presidentkandidat ved valget i 2012, hadde fått staben sin til å si han var på fottur i Appalachene.

Sanford snakker også om en film - uvisst hva slags - som jenta ikke skal trenge å ha ved siden av senga.

En million kyss
Denne skal stå som et symbol på «de to patetiske skapningene som savner hverandre alt for mye, og bor noen tusen miles fra hverandre.»

STORT PRESSEOPPBUD: Sanfords ansatte forklarte først at han hadde vært på fottur. Her forklarer guvernøren at han ikke var på fottur likevel. Foto: AP Photo/The Post And Courier, Wade Spees/Scanpix
STORT PRESSEOPPBUD: Sanfords ansatte forklarte først at han hadde vært på fottur. Her forklarer guvernøren at han ikke var på fottur likevel. Foto: AP Photo/The Post And Courier, Wade Spees/Scanpix Vis mer

Den latinske elskerinnen sender «en million kyss» i retur, og sørger samtidig for at guvernøren ikke skal trenge noen form for filmer verken ved siden av eller oppi senga.

«Jeg har ikke gitt deg noen sex-detaljer, men nå trenger du ikke å se for deg ting lenger. Bare lukk øynene og tenk tilbake. Jeg skal gjøre det samme.»

Sanford og kona Jenny har nå separert seg, og i en uttalelse skriver hun at de har blitt enige om at Sanford ikke skal kontakte henne eller barna.

ANGRER: Men det var for sent for guvernør Sanford. Foto: REUTERS/Erik Campos/The State/Scanpix
ANGRER: Men det var for sent for guvernør Sanford. Foto: REUTERS/Erik Campos/The State/Scanpix Vis mer