- Jeg er blitt sperret inne på skogsbilveier og truet flere hundre ganger

Dag ble truet av ulvemafiaen.

UTSATT FOR TRUSLER: - Jeg er blitt utsatt for sjikane og trusler flere hundre ganger til sammen. Det er et mørkt miljø, hevder Dag Bjørndal. Han fronter Aksjonen rovviltets røst, som har vern av ulven som en kjernesak. Foto: BJØRN LANGSEM
UTSATT FOR TRUSLER: - Jeg er blitt utsatt for sjikane og trusler flere hundre ganger til sammen. Det er et mørkt miljø, hevder Dag Bjørndal. Han fronter Aksjonen rovviltets røst, som har vern av ulven som en kjernesak. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ELVERUM/VÅLER (Dagbladet): Tolv menn fra Hedmark er siktet for å ha jaktet ulv ulovlig i årevis. De er også siktet etter mafiaparagrafen. Nå forteller lokale aktivister om en hverdag med trusler og sjikane.

 - Jeg er blitt utsatt for sjikane og trusler flere hundre ganger til sammen. Det spenner fra kommentarer på gata til e-poster og brev, samt tilfeller der jeg er blitt sperret inne av andre biler på skogsveier. Det er et mørkt miljø, hevder Dag Bjørndal.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer