- Jeg er dypt sjokkert

Carl I. Hagen Hagen gikk hardt ut med en gang, og det har gått prestisje i denne saken. Derfor mener jeg at saken mot oss ikke vil bli uhildet behandlet i sentralstyremøtet i neste uke, sier Stortingsrepresentant Dag Danielsen til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danielsen sier han ikke visste noe om hva som skulle skje på sentralstyremøtet i Frp i dag. Han hadde kun hørt rykter og lest i media om at han skulle sparkes ut av partiet. Danielsen har jobbet for partiet i en årrekke. Han er den høyeste Frp-toppen som i dag fikk sitt pass påskrevet av Carl I. Hagen og hans disipler i sentralstyret.

- Jeg er dypt sjokkert, sier Danielsen til Dagbladet.no.

- De andre i styret i Oslo Frp og jeg ble aldri informert om detaljene i prosessen mot oss. Alt har vi måtte lese om i media. Vi kjenner ikke innholdet i anklagene som ble reist mot oss på sentralstyremøtet i dag. Det er det som er så betenklige sider ved prosessen mot meg, sier Danielsen.

Sliter på kroppen

Via rykter hadde han fått vite hva påstanden mot ham gikk ut på. Han mener at påstandene er fullstendige grunnløse og meningsløse. Derfor hadde han trodd at saken ville blitt lagt død på møtet i dag. Det skjedde ikke, tvert i mot det motsatte. Siden han gikk imot Hagen og mente at nestlederne i partiet ikke automatisk skulle stå på fast plass før neste års stortingsvalg, har han hatt en tøff tid.

- Det har vært en tøff periode, ikke bare for meg, men også for min familie og de andre som innvolvert i saken. Jeg har ikke hatt en anelse om hva som egentlig har foregått. Ingen i ledelsen i partiet har tatt kontakt for å informere om hva som skjer. Jeg har måtte forholde meg til rykter, sier Danielsen.

Tidspress

Etter hva som har skjedd i dag, ønsker han ikke å kommentere Hagen eller nesteleder Siv Jensen som personer. Danielsen vil heller ikke si hva han tror det endelige utfallet i saken mot ham vil bli neste torsdag.

Nå har Danielsen tiden fram til torsdag på å grunngi overfor sentralstyre hvorfor han ikke bør ekskluderes eller suspenderes. Tiden blir knapp. I kveld hadde han ikke fått sakspapirene i saken, og mandag og tirsdag neste uke reiser han til Brüssel på komitereise.

FRYST UT:</B> Dag Danielsen mener det vil bli vanskelig å få beholde medlemskapet i Frp.