- Jeg er en lysfontene

Detaljene fra prinsesse Märtha og Ari Behns bok har begynt å lekke ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet røpet selv bokplanene under pressekonferansen i Stiftsgården i anledning bryllupet deres. De ble inspirert av pilegrimsferden fra Svorkmo i Orkdal til Trondheim, og bestemte seg for å feste inntrykkene på papiret.

- Hvor mye vi skriver, vet vi ikke ennå, men vi skriver litt om turen og følelsen av hvordan det er her i Stiftsgården, sa Ari Behn.

Det vet han nå. Boka heter «Fra hjerte til hjerte», er på 172 sider, rikt illustrert og kommer ut på Forlaget Press på mandag. Press er kjent for å gi ut kunstbøker, reiseskildringer og biografier.

Lysfontene

Den norske Bokklubben har allerede lagt ut en forhåndsomtale av boka.

- Her er reisedagbok, noveller, historier og utdrag fra taler. Felles for tekstene er at de kretser om bryllupet i Nidarosdomen. Boka er en visuell perle med vakker utforming. Den er spekket med nydelige fotografier, både fra pilegrimsferden, kirkebryllupet og festen, skriver de på sine nettsider.

- I teksten forteller prinsessen om tida rundt bryllupet, og betrakter livet rundt seg. Hun suger inn naturinntrykkene, og blir til de grader overveldet av lys og naturinntrykk at hun omtaler seg selv som en lysfontene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer