- Jeg er forlovet med en mann jeg aldri har sett. Mine søstre må ikke oppleve det samme

I en flyktningleir i Jordan sitter fem søstre og venter. De er livredde for at de må bli giftet bort.

SAVNER NORGE:  I nesten ni år bodde foreldrene AlZanghari og deres sju døtre i Namsos, før de ble utvist til Jordan. Der har de verken tilgang til jobb eller skolegang. Nå er to av døtrene er giftet bort til slektninger. Foto: Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
SAVNER NORGE: I nesten ni år bodde foreldrene AlZanghari og deres sju døtre i Namsos, før de ble utvist til Jordan. Der har de verken tilgang til jobb eller skolegang. Nå er to av døtrene er giftet bort til slektninger. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren for to år siden ble mor og far AlZanghari og deres sju døtre tvangssendt fra Namsos til Jordan, og til en palestinsk flyktningleir. Her bor de i en leilighet sammen med en tante og onkel. Dagene går stort sett med til en ting: Å lengte tilbake til livet i Trøndelag.

- Her er livet veldig hardt, og vi hater det. Vi er veldig triste og trøtte og er bekymra for framtida vår, forteller Doaa (21), familiens eldste datter.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer