Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg er glad for at jeg lever»

«Robinson»-deltaker Linda Camilla Strømsod (27) ble onsdag overfalt og knivstukket av en ukjent mann. Politiet har etter overfallet gitt saken høy prioritet, og jager nå en mann som i over ett år skal ha trakassert Linda Camilla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjendiser forfølges

Linda Camilla Strømsod - kjent fra realityserien «Robinsonekspedisjonen» på TV3 - skal natt til onsdag ha blitt brutalt overfalt på vei hjem fra jobb. Dagbladet møtte henne i går på legevakta.

Hjernerystelse

- Jeg var på vei hjem fra jobb på Grand Hotel da overfallet skjedde. Jeg parkerte et lite stykke fra der jeg bor, og gikk om lag 100 meter bort til min leilighet. Plutselig ble jeg dradd inn i et portrom. Da mannen dro fram en springkniv, skjønte jeg at det var alvor, sier Linda Camilla til Dagbladet.

Hun skal ha klart å slå seg fri, og sprang blødende til en 7-Eleven-butikk. Derfra fikk hun varslet politiet. Hun ble fraktet til Oslo legevakt for undersøkelser. Der konstaterte legene nakkesleng, hjernerystelse og flere kuttskader. Hun har også sydd flere sting over øynene.

- Dette kunne gått virkelig ille. Jeg er glad for at jeg lever, sier Linda Camilla.

Hun frykter at det er en ukjent beundrer som står bak angrepet. Det siste året har hun jevnlig mottatt trusler fra en ukjent mannsperson, som beskriver henne som sin kjæreste. Linda Camilla skal tre ganger ha anmeldt disse truslene - seinest for et par uker siden.

Tirsdag skal hun ha mottatt et nytt trusselbrev. Da skal mannen ha gitt uttrykk for at «nå er det nok». Brevene skal nå være oversendt til politiet, og ligger som bevis i saken.

Ukjent beundrer

Linda Camilla fikk et kort glimt av gjerningsmannen. Politiet jakter en mann som er om lag 185 centimeter høy, har lyst hår og svart hettegenser.

Linda Camilla tror at de siste ukenes medieoppslag rundt hennes privatliv og det påståtte forholdet til popstjernen Espen Lind, kan ha vært en av årsakene til angrepet.

Hun frykter derfor at det er snakk om en mann som er sykelig opptatt av henne.

- Mannen var veldig aggressiv. Det virket som han ikke hadde kontroll over seg selv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd dersom jeg ikke gjorde motstand.

Hun er selvsagt skremt etter hendelsen, men ønsker ikke at en fremmed mann skal kunne ta kontroll over livet hennes, og ønsker å leve som før.

- Jeg må stole på at politiet klarer å oppklare saken.

Saken har høy prioritet hos politiet, og Sentrum politistasjon etterforsker saken.

I går kveld ble hun utskrevet fra legevakta, men hun kunne ikke dra hjem til leiligheten av sikkerhetshensyn.

BRUKTE SPRINGKNIV: Linda Camilla Strømsod var deltaker i «Robinsonekspedisjonen» på TV 3. Onsdag ble hun overfalt av en ukjent beundrer, hun fikk hjernerystelse og måtte sy flere sting i panna.Foto: JEANETTE LANDFALD

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!