- Jeg er Gud

Et tarotkort med påskriften «Jeg er Gud» er funnet nær åstedet for snikskyttertragedien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet undersøker nå om tarotkortet kan knyttes opp til snikskytingen og bidra til å finne gjerningsmannen som har skutt ned åtte mennesker i løpet av seks dager.

Seks er døde. Blant de skadde er en 13-årig gutt som ble skutt på skolen i utkanten av Bowie, Maryland på mandag. Tilstanden hans er kritisk, men stabil.

Politiet har knyttet den samme rifla til fem av episodene, men har få spor å gå etter.

Første tegn fra drapsmann

- Kjære politimann, jeg er Gud, skal det ifølge politikilder stå på tarotkortet av en type kjent som dødskortet. Det ble funnet i et skogsområde der politiet har mistanke om at gjerningsmannen kan ha holdt seg i skjul før angrepet. Men de holder også muligheten åpen for at kortet kan ha blitt plassert der med vilje av noen etter at tragedien inntraff mandag.

Kortet ble funnet omkring 140 meter fra skolens inngangsparti. På samme sted ble det funnet en tom patronhylse og området var nedtråkket. Det kan tyde på at gjerningsmannen har ligget på lur her.

- Vi tar ham

Marylands guvernør kalte i en uttalelse tirsdag snikskytteren for en feiging, og ba ham om å stoppe galskapen.

- Dette er en person som skyter eldre menn, kvinner og nå små barn. Det er viktig at han skjønner at ingen ser opp til han. Alle mener dette er en totalt idiotisk ting å gjøre. Vi vil ta han, rettferdigheten skal råde, sa guvernør Parris Glendening ifølge CNN.

Myndighetene har fortsatt ikke identifisert noen mistenkt i saken, men håper et stadig voksende fond som er tiltenkt belønning for tips skal få folk som vet noe til å stå fram. Sent i går hadde belønning for informasjon som leder til arrestasjon kommet opp i 240 000 dollar. Donasjonene strømmer inn. Staten har bidratt med 100 000 til fondet.

Jobber intenst

195 politimenn fra lokale, statlige og føderale instanser jobber med saken. De sjekker nå lister over siste riflesalg, lister over snikskyttere som har tjenestegjort i militæret og 1400 tips fra publikum.

De forsøker også fastlå om det er noen forbindelse mellom ofrene og snikskytteren.

Rykteflom

- En misfornøyd soldat som er sparket ut av hæren. Det er en av mange teorier i nabolaget der den ukjente snikskytteren herjer. Spekulasjonene er selvsagt mange:
- Han er sikkert uenig i Bushs krigsplaner mot Irak, sier Rodeolpho Coronado.
- Sikkert en som har fått sparken fra Michaels, mener flere. To ganger er det skutt utenfor kjedens butikker.
- Terrorist, antar Pam Brown. - De sa de skulle få has på oss og har bare funnet på noe nytt.

- Dette kan være hva som helst. Det kan være en ny Timothy McVeigh. Det kan være en annen bin Laden. Det kan være «Joe Nut», sier en av etterforskerne til Washington Post.

I dag er det en uke siden angrepene startet, med et enkelt skudd avfyrt gjennom vinduet på en forretning i Aspen Hill. Siden da har åtte blitt skutt på. Det eldste offeret er 72-årig mann som skulle krysse gata.

<B>- HAN SKAL TAS:</B> Guvernør Parris Glendening kalte gjerningsmannen en «coward» i en tale i går.
OVERLEVDE: Rupinder Oberoi (22) viser fram sine 26 sting i magen etter at han ble skutt i ryggen. Kula kom ut foran. Han ble skutt den 14. September i år.