Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er i veldig bra form

Kronprinsesse Mette-Marit forsikrer at alt er som det skal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 18.07, seks minutter forsinket, rullet toget inn på stasjonen i Tønsberg, der rundt 100 mennesker hadde samlet seg for å få et glimt av de vordende, kongelige foreldrene.

Kronprinsparet skulle fraktes videre med bil til landstedet Mågerø på Tjøme, hvor de skal feire dronning Sonjas 66-årsdag.

Opplagt kronprinsesse

Kronprinsparet forlot Slottet med flere bager og vesker like før klokken 16.30 og ble kjørt i bil til Oslo Sentralstasjon.

Der gikk de på toget til Tønsberg. Kronprinsessen smilte til de frammøtte journalistene og så svært opplagt ut da hun og Haakon gikk om bord i egen vogn på toget som hadde avgang klokken 16.37. De er ventet til Tønsberg klokken 18.01.

Mette-Marit var iført svart kjole, mens kronprins Haakon hadde på seg hvit bukse og lyseblå, rutete skjorte.

Feirer med familien

I Tønsberg blir kronprinsparet fraktet i bil til landstedet Mågerø på Tjøme. På Mågerø venter etter det NTB forstår dronning Sonja, prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og Maud Angelica. Kong Harald er for tiden i Spania, der han deltar i seilerregattaer.

(NTB)