«Jeg er ikke Birgittes drapsmann»

KARMØY(Dagbladet): 32-åringen som i brevet til riksadvokaten er utpekt som mulig drapsmann i Birgitte-saken, avviser påstandene som latterlige. Alt tyder på at hans navn urettmessig er trukket inn i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette gjør at politiet får en svært vanskelig jobb med å finne fram til mannen som tilsto drapet.

Karmøy-mannen som mandag 14. september ringte til advokat Arvid Sjødins kone og tilsto at han hadde drept Birgitte Tengs, kan bli vanskelig å identifisere.

Innringeren ga flere personlige detaljer om seg selv i samtalen med Stavanger-kvinnen. Han fortalte om sitt arbeidsforhold, sine fritidssysler og familien.

Ut ifra disse opplysningene, og signalementet han ga av seg selv, fant advokat Sjødin fram til en konkret mannsperson i Kopervik som kunne være riktig mann. Dette navnet ble overlevert til riksadvokaten, og nå seinere til Stavanger politikammer som skal etterforske saken.

- Stemmer ikke

- Påstandene om at det er meg er helt latterlige. Flere av opplysningene som skal være gitt i brevet stemmer ikke med meg, og min situasjon, sier den 32 år gamle Karmøy-mannen. Dagbladet møtte 32-åringen i går og kan bekrefte at en rekke av opplysningene som riksadvokaten mottok i sitt brev ikke stemmer med 32-åringen.

- Jeg ble helt himmelfallen når jeg ble oppringt av en bekjent, med beskjed om at avisene hadde forsøkt å komme i kontakt med meg i denne saken, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer