– Jeg er ikke homo!

Homofob republikaner-senator ble tatt på fersken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den konservative og homofobe republikanske senatoren Larry Craig, som ble arrestert i sommer på et herretoalett for upassende oppførsel, benekter at han er homofil.

Trass i at han sa seg skyldig og betalte en bot etter at han ble tatt i sommer, hevder han nå at han aldri har gjort noe galt. Tvert imot var hans eneste feil å innrømme skyld uten å rådføre seg med sin kone og en advokat, sa han på en offensiv pressekonferanse i Washington tirsdag.

Det politiske Washington følger Craigs historie med undring siden han spiller manuset bakvendt i forhold til hvordan slike saftige sexskandaler i byen vanligvis utspiller seg.

Andre amerikanske politikere som opp gjennom historien blir tatt på fersk gjerning mens de oppfører seg upassende, pleier først, så lenge det går, å benekte hardnakket at de har gjort noe galt. Og så forsøker de å ri stormen av.

Men når fakta ikke lenger kan avvises og de er malt inn i et hjørne, uttrykker de gråtende anger og dyp kjærlighet til kone og barn før karrieren brått avsluttes.

Omvendt manus

Craig, derimot, innrømmet først at han var skyldig, og så, da saken flere uker senere ble kjent, går han indignert ut og benekter både at han har gjort noe galt og at han er homo, med en taus kone ved sin side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer