- Jeg er ikke Kramer!

IKKE KRAMER: -Folk tror at de er på TV når de ser meg. De nekter å akseptere at jeg faktisk er Michael Richard, sier mannen som er blitt verdensberømt for sin rolle i "Seinfeld". Foto: BULLS LOS ANGELES (Dagbladet): - Det rareste jeg noen gang blir utsatt for, er når folk kaller meg Kramer, forteller Michael Richards, hvis portrett av Jerry Seinfelds helgærne nabo har gjort ham verdensberømt. - De tror at de er på TV når de ser meg og nekter å akseptere at jeg faktisk er Michael Richards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forskjellen mellom de to er påtakelig. Kombinasjonen av Richards kobaltblå skjorte og en signaloransje jakke - et garderobevalg Kramer vel ville bifalt.

Men alt annet ved Richards er Kramers rake motsetning, han snakker lavt og langsomt, tenker seg om før han sier noe, og gir forhøreren sin fulle oppmerksomhet.

Og som den mest pressesky av kvartetten i «Seinfeld» er han fortsatt urutinert nok til å si hva han måtte mene om noe, hvilket alltid er forfriskende i Hollywood-sammenheng.

Ny film

Kramer, eeehhh, Richards er snart klar for den amerikanske premieren av «Trial and Error», en komedie der Richards og Jeff Daniels - sist sett i «Dum og dummere» - spiller henholdsvis en arbeidsledig skuespiller og en arbeidsnarkoman advokat.

- Jeg tok denne jobben fordi jeg ikke visste om «Seinfeld» kom til å bli lagt ned i sommer, forteller han.

- I utgangspunktet er jeg nokså kresen med tanke på valg av roller, siden jeg etter hvert har fått råd til å si nei til ting, men jeg ville ha en film ute nå, og dette var det som var tilgjengelig. Jeg antok at mellom meg og Jeff Daniels ville det bli en anstendig film, innrømmer Richards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer