Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ingen hallik

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Klokka 09 klubbet byretten igang halliksaken mot tre Club 4-personer. Tom Ketil Krogstad og samboeren erkjente ikke straffeskyld, men den tidligere markedssjefen Rune Andersen svarte ja på alle tiltalepunktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet.no er i retten og kommer med mer derfra utover dagen.

Tom Ketil Krogstad (35) og hans 41-årige samboer erkjente ikke straffeskyld da retten ble satt i Trondheim byrett i dag tidlig. Rune Andersen (35) erkjente seg skyldig etter alle tiltalepunktene. Alle tre er blant annet tiltalt for hallikvirksomhet.

De har vært frontfigurer for sexklubben Club 4 i Trondheim sentrum som i en årrekke har terget på seg politiet. Klubben har ifølge Krogstad 4600 medlemmer, og politiet mener at det er begått en rekke kriminelle handlinger i forbindelse med klubben.

De tidligere kompanjongene Krogstad og Andersen er i dag bitre fiender og slenger sterke beskyldninger mot hverandre. Andersen erkjenner å ha hatt med prostitusjon å gjøre, men hevder samtidig at Krogstad og samboeren er Trondheims store halliker. Krogstad hevder at Andersen er en stor hallik, løgner og bedrager. Selv erkjenner han ingen som helst straffskyld i de forhold han er tiltalt for.

Krogstad og Andersen er også tiltalt for å ha arrangert live sexshows, vist ulovlige sexfilmer og bedrevet ulovlig salg av alkohol.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer fra den pikante rettssaken.

HALLIKTILTALT: Rettssaken mot lederen for sexklubben Clob 4, Tom Ketil Krogstad, startet i Trondheim byrett i dag. Her poserer han med sine medarbeidere under festlige omstendigheter i den omstridte klubben.
Hele Norges coronakart