Bettingselskaper i Norge

- Jeg er ingen Judas, det er det KrF som er

John Arne Riise skjøt knallhardt da han spilte for Liverpool og Norge. Nå skyter han minst like hardt mot forslag fra KrF og Ap.

IRRITERT: Ingen har flere landskamper for Norges fotballgutter enn John Arne Riise. Sunnmøringen misliker at KrF kritiserer idrettsprofiler som tar jobb i bettingselskaper. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
IRRITERT: Ingen har flere landskamper for Norges fotballgutter enn John Arne Riise. Sunnmøringen misliker at KrF kritiserer idrettsprofiler som tar jobb i bettingselskaper. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag skrev Dagbladet at KrF og Ap vil stenge internett i Norge for utenlandske bettingselskaper.

I den forbindelse langet KrF-politiker Geir Jørgen Bekkevold ut mot idrettskjendiser som lar seg sponse av selskapene.

- Det er umulig for meg å forstå. Her har de blitt flinke i sin idrett blant annet på grunn av fellesskapets midler, og så blir de talsperson for selskaper som både tjener på andres spilleproblemer og fratar idrettsfellesskapet store midler. Jeg kan ikke forstå hvordan noen som har trent på baner betalt av tippemidler kan gjøre slikt, sa han.

John Arne Riise er blant idrettsprofilene som har kontrakt med bettingselskaper. Norsk Tipping er svært kritisk til dette.

Riise: - Det er KrF som er Judas, ikke jeg

John Arne Riise skjøt hardt som venstreback på Liverpool og Norge. Nå skyter han knallhardt i retning KrF også.

- Jeg oppfatter at KrF blander horeri og signingsferd. De inviterer alle til sengs for å oppnå politisk mynt, det minner mer om hva Judas bedrev mot Jesus, sier Riise til Dagbladet.

Ingen har flere landskamper for Norges fotballgutter enn Riise. Sunnmøringen sier han ikke skylder Norsk Tipping eller NFF noe som helst, blant annet fordi han ble utenlandsproff som tenåring og ikke trente seg god på baner betalt av Norsk Tipping.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer