Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg er Jens Stoltenberg, og har mine erfaringer og min måte å jobbe på

Jens Stoltenberg er klar for sin første arbeidsdag i Brussel.

RIKT NABOLAG:  Jens Stoltenberg på tur i millionær-nabolaget han skal bo i mens han er generalsekretær i NATO. Foto: LARS EIVIND BONES
RIKT NABOLAG: Jens Stoltenberg på tur i millionær-nabolaget han skal bo i mens han er generalsekretær i NATO. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brussel (Dagbladet): Mens Jens Stoltenberg forbereder sin første arbeidsdag som NATOs generalsekretær, er Ingrid Schulerud på sin første "markatur" i sin nye hjemby Brussel.

- Jeg gleder meg til å utforske Brussel. Jeg har vært her mange ganger, men aldri hatt tid til å utforske byen. Nå håper jeg det blir litt tid til det, sier Schulerud til Dagbladet.

Dagbladet er på rekognosering i skogen som begynner et par kvartaler fra Stoltenbergs nye hjem, den fasjonable NATO-boligen i Square de Bois i Brussel, idet vi treffer Ingrid Schulerud på sin første sykkeltur i området.

Schulerud vil ikke gi noe intervju, men tillater at vi tar et bilde. Stoltenberg har allerede sagt at han kommer til å savne Nordmarka og det varierte terrenget der. Stoltenberg bruker sykling som treningsform og liker at det er litt bakker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.