<strong>LATTERMILD:</strong> Trygve Slagsvold Vedum ler mye, og sier det gode humøret er en gave. Likevel er Sp-lederen redd for å virke enkel og grunn fordi han er i så godt humør bestandig. &nbsp;Foto: Thomas Rasmus Skaug
LATTERMILD: Trygve Slagsvold Vedum ler mye, og sier det gode humøret er en gave. Likevel er Sp-lederen redd for å virke enkel og grunn fordi han er i så godt humør bestandig.  Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Senterpartiet

- Jeg er kjemperedd for å tape valget

Akkurat som ulven går løs på sauen, lover «Varg Vedum» å gå løs på offentlig byråkrati. Sp-lederen ber samtidig by og bygd vise hverandre mer respekt. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

2017 har til nå vært en eneste lang parademarsj for Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. På meningsmålingene er partiet hans landets tredje største, og denne uka ble han løftet fram som statsministerkandidat av KrF-leder Knut Arild Hareide.

Likevel er Vedum redd. Både for at medvinden skal snu innen valgdagen og for hva ulven skal gjøre med Norge.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer