- Jeg er kjempestolt av dere!

SAS-direktør Ola Strand gir norske ansatte honnør for det eneste lyspunktet i kriseregnskapet.

STOLT TROSS KRISEN: Ola H. Strand er den eneste SAS-direktøren som leverte overskudd i fjor. Han takker de ansatte, og tror at det vil hjelpe at han blir i toppledelsen nå som kjempekuttene skal fordeles. 
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .
STOLT TROSS KRISEN: Ola H. Strand er den eneste SAS-direktøren som leverte overskudd i fjor. Han takker de ansatte, og tror at det vil hjelpe at han blir i toppledelsen nå som kjempekuttene skal fordeles. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mens topplederne for svenske og danske SAS måtte forlate sine stillinger i dag, sitter den norske SAS-toppen Ola H. Strand trygt i konsernledelsen.

Det takker han de ansatte for. Som den eneste virksomheten i hele konsernet, leverte SAS Norge overskudd i fjor.

- Vi leverte som de eneste et overskudd på 125 millioner kroner. Det sier vi oss relativt godt fornøyd med, tatt situasjonen i det internasjonale finansmarkedet i betraktning, sier Strand til Dagbladet.no.

- Samtidig ble vi kåret til Europas mest punktlige flyselskap, understreker han.

Strand stiller på nettmøte for å svare på dine spørsmål onsdag klokken 11. Send in ditt spørsmål allerede nå i skjemaet under.

Blir sittendeDen norske direktøren har konsernets fulle tillit, og blir dermed den eneste av landdirektørene som fortsetter i toppledelsen. Det tror han kan være positivt for virksomheten i Norge nå som spareknivene erstattes med økser.

- Det som er viktig er at jeg fortsetter i ledelsen. Der kommer jeg til å legge vekt på å ivareta de gode tradisjonene vi har hatt i den norske virksomheten. Jeg vil ikke kommentere min svenske og danske kollegas beslutning om å trekke seg, men kan for min del si at jeg har stor tro på SAS, og stor tro på at vi vil være i stand til å gi et bedre tilbud til våre kunder. SAS vil bli tydeligere og mer kraftfull, sier Strand til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer