- Jeg er lei av folk som angrer

Eksstyreleder Jørn Tagge er oppgitt over advokater, medierådgivere og andre som nå føler et behov for å ta avstand fra nettverksselskapet T5PC. - Jeg er lei av folk som angrer og tar avstand, sier Kagge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går fikk han den beslaglagte PC'en sin tilbake fra Økokrim. Jørn Tagge, som denne uka sto fram og forsvarte bedriften han var styreleder for, sier han blir oppgitt over alle som nå tar avstand fra nettverksselskapet.

- Våre samarbeidspartnere visste godt hva vi sto for. Vi har spilt med åpne kort. Det er rart å se at mannen,(Jon Sæverud Haddal, red.anm), som skulle lære oss å håndtere media, nå plutselig føler et behov for å avskrive oss. Vi jobbet jo sammen. Hans firma hjalp oss med å finne statement og slagord.

- Jeg begynner å bli litt lei av alle de som «angrer bittert» sier Tagge, som av mange er utpekt som syndebukk i pyramidekonkursen.

Stolte på advokatene.

Siden bobla sprakk for vel en uke siden har Tagge brukt stort sett all tid til å forsvare seg. Turen har gått fra tv-studio til Økokrim. Nå er han som styreleder siktet for grovt økonomisk utroskap. Han vil ikke rømme unna sitt ansvar som styreleder. Samtidig understreker han at han selv ikke mener å ha gjort noe galt.

- Advokatfirmaet Wikborg og Rein var min ryggrad. De hjalp oss med prospekter og Lotteritilsyn. Når et slikt velrenommert selskap går god for det du driver med la jeg det til grunn. Hvis jeg ikke kunne stole på dem - hvem kunne jeg da stole på, spør Tagge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.