- Jeg er så lei meg

Det var lite seiersglede å spore hos Bill Clinton da han holdt sin første tale etter riksrettsaken i kveld. - Jeg vil si en ting. Jeg er dypt lei meg for å ha satt igang denne saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bill Clinton fulgte visstnok ikke voteringen i senatet på tv - en votering som teoretisk kunne kostet ham hans politiske liv. Men til tross for at presidenten ikke ble kjent skyldig i de to tiltalepunktene i riksrettsaken, har han ingen grunn til å juble. De fleste er enige om at denne saken ikke har vinnere.

- Jeg vil si igjen hvor dypt lei meg jeg er for å ha satt igang denne saken, var Bill Clintons første følelsesladde utsagn.

Han fortsatte med å be om unnskyldning for den byrden denne saken har vært for hele det amerikanske samfunnet.

Clinton var også svært takknemlig for støtten han har fått.

- Jeg er svært takknemmlig for de millioner støtte-erklæringer og bønner jeg har fått i denn tiden, sa Clinton.

Etter en kort og følelsesladd tale i rosehagen ved Det Hvite Hus, snudde presidenten og gikk inn igjen. Han ville ikke svare på spørsmål fra pressen.

Søndag reiser han på statsbesøk til Mexico med førstedame Hillary og fortsetter arbeidet for å sikre en plass i historien som kan overskygge sexskandalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer