- Jeg er sikker på at Farouk vil bli stilt for retten

Jemenittisk parlamentariker i Oslo for å møte norske myndigheter.

I MØTER:  Den jemenittiske parlamentarikeren Awad Alwazir (t.h.) er på besøk i Norge, etter å ha blitt invitert av Odd Petter Magnussen. (t.h.) Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I MØTER: Den jemenittiske parlamentarikeren Awad Alwazir (t.h.) er på besøk i Norge, etter å ha blitt invitert av Odd Petter Magnussen. (t.h.) Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En jemenittisk parlamentariker, sheik Awad Alwazir, er i Oslo for å diskutere muligheten for et framtidig samarbeid med norske myndigheter. Alwazir var mandag i møte med både Oslosenteret og Utenriksdepartementet.

Martine-saken ligger som et bakteppe for disse samtalene, men det diskuteres også samarbeid på områder som økonomi og menneskerettigheter.  Tirsdag skal Alwazir og Martines far, Odd Petter Magnussen, i et møte med norske politikere, blant dem stortingspresident Olemic Thomessen. Her vil man diskutere muligehetene for en løsning i Martine-saken, som nå har vært fastlåst i seks år. 

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer