- Jeg er sikker på at Farouk vil bli stilt for retten

Jemenittisk parlamentariker i Oslo for å møte norske myndigheter.

I MØTER:  Den jemenittiske parlamentarikeren Awad Alwazir (t.h.) er på besøk i Norge, etter å ha blitt invitert av Odd Petter Magnussen. (t.h.) Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I MØTER: Den jemenittiske parlamentarikeren Awad Alwazir (t.h.) er på besøk i Norge, etter å ha blitt invitert av Odd Petter Magnussen. (t.h.) Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En jemenittisk parlamentariker, sheik Awad Alwazir, er i Oslo for å diskutere muligheten for et framtidig samarbeid med norske myndigheter. Alwazir var mandag i møte med både Oslosenteret og Utenriksdepartementet.

Martine-saken ligger som et bakteppe for disse samtalene, men det diskuteres også samarbeid på områder som økonomi og menneskerettigheter.  Tirsdag skal Alwazir og Martines far, Odd Petter Magnussen, i et møte med norske politikere, blant dem stortingspresident Olemic Thomessen. Her vil man diskutere muligehetene for en løsning i Martine-saken, som nå har vært fastlåst i seks år. 

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer