- Jeg er sjokkert. Dette er utrolig skremmende

Naboer i sjokk etter funn av likrester i bål.

GRANSKER: Åstedesgranskere fra Kripos finkjemmer i ettermiddag området der likrestene ble funnet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
GRANSKER: Åstedesgranskere fra Kripos finkjemmer i ettermiddag området der likrestene ble funnet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du bilder fra området, tips eller informasjon i saken? Tips Dagbladet på 24 00 00 00, 2400@db.no eller SMS/MMS til 2400. Politiet ønsker tips og informasjon til 488 86 818.

ØYER/OSLO (Dagbladet): Politiet har åpnet drapsetterforskning etter at det er funnet likrester i et bål i Øyer kommune i Oppland.

Politiet opplyser at de fikk inn en melding fra en privatperson i 12-tida i går, som observerte røykutvikling fra et sted nedenfor Hundersæterveien i Øyer.

- Skremmende Hundersetærveien går opp til fjell-/hytteområdet Hafjell/Pellestova i Øyer kommune. Ann Merete Strøm bor like ved området hvor politiet nå har sperret av et området.

- Dette er veldig skremmende. Vi bor på en liten plass, som vi antar som en trygg plass. Det er jo veldig skremmende når noe slikt skjer i nabolaget vårt, sier Strøm til Dagbladet.

Andreas Bjørge bor også like i nærheten av området politiet har sperret av. Han er i sjokktilstand.

- Jeg er sjokkert, dette er naturligvis ikke noe hyggelig. Slikt skal bare ikke skje. Jeg skjønte at det måtte være noe alvorlig med tanke på at politiet var der seint i går kveld, sier Bjørge til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer