- Jeg er større enn Bono

- Jeg er større enn Bono. Jeg er 188 cm høy, ler Anne Grete Preus. Hun var en av flere kjente personer som gledet seg stort foran gårsdagens konsert med U2. STOR: Anne Grete Preus (1,88 på strømpelesten). Foto: FREDRIK NAUMANN

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde ikke hatt noe imot å bli med The Edge etter konserten for å sjekke utstyret hans, sier Anne Grete.

- Utstyret?

- Ja, ler hun og legger til at hun snakker om gitarutstyret og ikke hans personlige utrustning. Men Bono er hun ikke misunnelig på. Hun er jo større enn ham, i hvert fall på strømpelesten.

Større enn hockey

- U2 er favorittgruppa mi. Jeg skulle gjerne ha byttet med Bono - når som helst. Det er mye større å stå på scenen enn å spille ishockeykamp, sier Espen «Shampo» Knudsen. Jeg ville heller ha vært rockestjerne, medgir ishockeyproffen, som storkoste seg under konserten.

- Jeg måtte tidlig erkjenne at jeg aldri kunne bli så stor som U2, innrømmer den tidligere vokalisten i Monroes, Lage Fosheim, ærbødig. Han haster inn VIP-inngangen for å ta sine gamle helter i øyesyn. Vokalisten i funkbandet Baba Nation, Erik Røe, er mindre beskjeden.

- Om to år spiller vi på tilsvarende stor scene og jeg er Gud, flirer han. Erik forteller at alle medlemmene i Baba Nation er så store fans av U2 at de har rappet gitar-riffene fra låta «Discoteque» på sitt kommende album.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer