Jeg er takknemlig for sløret

- Det gir meg mer ære enn et miniskjørt og frihet fra sleske blikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja vel, så kvinnefiendtlig dere synes at hijab er..Vel dette er gammelt nytt fra norske debattanter...

Jeg er født og oppvokst i Norge. Jeg har lyst hår og blå øyne. Og jeg har valgt å være muslim. Og det er jeg utrolig stolt av!

Før levde jeg et liv som ateist. Som ung norsk jente har jeg allerede prøvd det vanlige,- festet, drukket osv. Nå har jeg bare sagt farvel til den slags type liv, og er kjempeglad for det.

Før jeg ble muslim hadde jeg det vondt. Jeg har opplevd mange hendelser de fleste folk kan være glad de har vært foruten. Det nye meg er slik jeg alltid har ønsket å være. Fri . Og da mener jeg fri fra de uutholdelige sleskete blikkene fra menn, fri fra presset om å skulle være bare et objekt. Men disse punktene er faktisk ikke den største friheten for meg. Jeg er sjeleglad for at jeg nå vil være fri til å vise min tro. Før skjulte jeg mitt egentlige jeg. Samfunnet, skolen, familie og venner viste meg at man ikke skulle ha noen tro. Fra før av hadde jeg blitt indoktrinert i det norske samfunnet. Nå er jeg endelig klar for å vise hvilken ære jeg har.

Fordi sjalet gir meg mest av alt ære.

Noe et knøttlite miniskjørt og utringning absolutt ikke gir meg. Det er veldig falskt å snakke om at norske kvinner er likestilte. Noen er kanskje det, men hovedsaken er at samfunnet vårt ikke har de riktige normene og verdiene for oppdragelse. De fleste som reiser til Europa, merker at kvinnene virker ganske usømmelige. Den totale frihet trenger ikke å bety mangel på påkledning!

Det er så alt for mange misforståelser knyttet til Islam. Jeg har forstått det viktigste om mennesket i verden før oss og nå. Det som foregår nå er en religionskrig. Jeg vil ikke krige, jeg vil være med på å knytte bånd og skape forståelse.

Alle som tror at muslimske kvinner mangler frihet må vite at det rett og slett ikke er riktig. Jeg har valgt sjalet, for å vise Allah at jeg tror. For å vise Allah at jeg er ei jente med ære. Det betyr ikke at jeg er undertrykt, eller dum, eller tvunget. Min egen frie vilje har sett sitt framskritt. Jeg er lykkelig og kan oppnå det jeg ø nsker, uansett om jeg har valgt å gå med hijab. Salam...