Åslaug Haga var overraskende på plass under Senterpartiets landsmøte på Rica Parken Hotel i Ålesund i ettermiddag. Til høyre, partiveteran Johan J. Jakobsen.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
Åslaug Haga var overraskende på plass under Senterpartiets landsmøte på Rica Parken Hotel i Ålesund i ettermiddag. Til høyre, partiveteran Johan J. Jakobsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

- Jeg er ufattelig glad i disse menneskene

Sp-landsmøte fikk overraskende besøk av Åslaug Haga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet.no): Midt under landsmøtedebatten dukket tidligere Sp-leder og eksstatsråd Åslaug Haga opp på Sps landsmøte.

Til stormende applaus tok Sps landsmøte imot Senterpartiets forrige leder. Haga gikk av som partileder i juni i fjor etter lang tids sykmelding.

- Det er kjempehyggelig å være her, og det er stas å se alle sammen igjen. Jeg er ufattelig glad i disse menneskene, sier Haga til Dagbladet.no.

Bare en uke før landsmøte kom beskjeden om at Haga påny var sykmeldt og ikke kunne delta på landsmøtet. Samferdselsminister Liv Signe Navarsete var blant deltakerne på landsmøtet som gledet seg over Hagas nærvær.

- Er det noen som er lade for at hun her i dag, så er det jeg, sier hun.

Etter at Haga i fjor sommer takket for seg i regjeringen, har Haga gått tilbake til Stortinget som representant i utenrikskomiteen.