Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg er uskyldig»

NEW YORK (Dagbladet): - Jeg har aldri gjort Matty noe vondt, sa 19-årige Louise Woodward før hun ble dømt til fengsel på livstid for drap på babyen hun passet på som au pair i legefamilien Eappen i Cambridge, Massachusetts.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vil gjerne få lov til å fastholde at jeg er uskyldig og si at jeg aldri har gjort Matty noe vondt og at jeg ikke vet hva som skjedde med ham. Jeg er ikke årsaken til at han døde, sa den dømte britiske tenåringen.

Louise brøt sammen i krampegråt natt til i går, norsk tid, da juryen kom tilbake til retten etter 27 timer gjennom tre døgns overveielser og erklærte henne skyldig i drap på den åtte måneder gamle Matthew Eappen.

I et rettsmøte tirsdag vil forsvaret forsøke å få kjennelsen omstøtt slik at saken kommer opp på nytt.

Politisersjant William Byrne sa at «Louise har ikke fortalt oss sannheten. Hun har fortsatt ikke fortalt oss sannheten».

Forsvarsadvokat Barry Scheck fortalte at Louise har bestått en løgndetektortest. En annen av hennes forsvarere sier at hun flere ganger avviste tilbud om lavere straff dersom hun ville tilstå at hun hadde skadd Matthew.

Hele Norges coronakart