- Jeg er veldig stolt av Erik

I dag fikk Nina Husom kjæresten hjem etter nesten to uker i krigshelvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet.no): I dag kom endelig de to norske legene Erik Fosse (58) og Mads Gilbert (61) hjem til Norge, etter å ha overnattet ei natt på grensa mellom Gaza og Egypt, og ei natt på hotell i Egypt.

Gilbert ble tatt i mot av sine to døtre Siri (31) og Anna (27) , mens kjæresten Nina Husom (54) var der for å ta i mot Erik Fosse. Hun er glad for å få ham hjem igjen - sliten, men trygg.

Hun har snakket med samboeren hver dag på telefon, og har i tillegg sett ham på tv nesten hver dag. - Jeg er veldig stoltHusom, som selv jobber i Helse- og Omsorgsdepartementet, er veldig glad for å få kjæresten hjem fra krigen i Gaza.

- Det er veldig koselig. Han er kjæresten min, sier Husom, som ikke tror hun får se så veldig mye av mannen sin de første dagene.

Legene Gilbert og Fosse har et tett medieprogram i tida som kommer.- Jeg er stolt av ham, jeg er stolt av Mads og jeg er stolt av det humanitære arbeidet de har gjort der nede, sir hun.

- Det er klart at jeg har vært urolig, men jeg respekterer veldig det Erik gjør. Han gjør jo ikke noe dumdristig, så når jeg snakker med ham på telefonen om kvelden, så kjenner jeg at stressnivået dempes, sier Nina Husom til Dagbladet.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer