Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jeg fant, jeg fant!

Snekkeren Patrick Lawler fra Colorado, USA skjøt seg selv ved et uhell i hodet med en spikerpistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først seks dager seinere fikk han vite at han hadde en over åtte centimeter lang spiker i hodet.

Lawler tenkte ikke noe særlig over episoden da spikerpistolen gikk av og traff ham i munnen.

-  I seks dager tok jeg is på det og smertestillende, og trodde jeg ble truffet hardt. Som av et knyttneveslag, sa Lawler til lokalavisa Denver Post.

Uvanlig skade

Han fikk behandling hos den lokale doktoren for vondt i tennene og tåkete syn, før røntgenbildene kom og viste at Lawler gikk med en over 8 centimeter lang spiker i hodet. Spikeren hadde gått gjennom overleppa, noen millimeter fra det høyre øyet og stoppet så vidt ved fremre hjerne.

-  Dette er det andre tilfellet vi har sett der en person er skadet av en spikerpistol uten å vite at spikeren satt i hodet. Men det er en ganske uvanlig skade, sa Sean Markey, kirurg ved Littleton Adventist hospital.

Lang operasjon

Torsdag gikk han igjennom en seks timer lang operasjon, og spikeren ble fjernet samme veien som den kom inn. Nå har Lawler og kona Katerina planer om å ramme inn de utrolig røntgenbildene og henge dem i stua.

-  Episoden har definitivt fått meg til å tenke på å bytte yrke. Men jeg vet ikke. Kanskje jeg vil bruke en mindre pistol. Eller kanskje jeg skal bruk hammer.

RØNTGENBILDE: Her er bildet som viste at en stor spiker satt i hodet til Lawler.
HELL I UHELL: Patrick Lawler var uheldig og skjøt seg sjøl gjennom overleppa med en spikerpistol. Seks dager etter fant røntgenleger ut hvor det ble av den. I hodet på snekkeren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media