- Jeg fikk livet tilbake

WASHINGTON (Dagbladet): - Jeg fikk livet mitt tilbake, sier 43-åringen John Reed om hva potenspillen Viagra har betydd for ham. Fru Vivian (39) er enig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Men det betydde mer for ham enn for meg, sier hun uten å legge skjul på at de siste to ukene har gjort ekteskapet lykkeligere. Medisinene John tar for høyt blodtrykk og sukkersyke, gjorde ham impotent.

- Det var mest frustrerende når han prøvde og prøvde, sier Vivian .

John sjekket hos apotekeren hver dag de siste ukene, og ringte øyeblikkelig til sin urolog da det første partiet piller kom til apoteket.

- Det var et mirakel. Det var en julaften. Noe slikt har ikke skjedd for meg på ti år, sier han og lyser opp i et stort smil.

- Det var som å være atten år igjen. Vivian sa «prøver du å ta igjen alt det tapte på én gang?». Seksualevnen betyr uendelig mye for selvbildet.

John giftet seg med Vivian i 1995.

- Etter bryllupet gikk det opp for oss at vi hadde et problem. Jeg klarte ikke å fungere seksuelt, forteller han.
- Det gikk så langt at jeg var villig til å godta at hun tok seg en elsker, men det gjorde hun ikke. Hun støttet meg. Vi hadde vonde tanker om at problemet skyldtes at jeg ikke var tiltrukket av henne, men vi klarte å drive dem tilbake.

Nå klemmer de hverandre som nygifte etter bryllupsnatten og Vivian sier:

- Han vil ikke svare når jeg spør om han har tatt pillen sin.

<B>BRA SEX-LIV:</B> -Det er et mirakel! sier John Reed og kona Vivian. John ble impotent av medisinene han tok mot høyt blodtrykk, men seksuallivet fikk ny fart med den nye sex-pillen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer