- Jeg fikk se tekstmeldinger som handlet om på hevn og å tjene penger på saken

Assanges svenske advokat med oppsiktsvekkende påstand under utleveringshøringen i London.

NY DAG I RETTEN: Her ankommer Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ( i midten) høringen sammen med Wikileaks-talsmann Kristinn Hrafnsson (t.v), advokat Jennifer Robinson (2. t.h) og Frontline Club-grunnlegger Vaughan Smith (t.h). Foto: AFP Photo/Carl Court/Scanpix
NY DAG I RETTEN: Her ankommer Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ( i midten) høringen sammen med Wikileaks-talsmann Kristinn Hrafnsson (t.v), advokat Jennifer Robinson (2. t.h) og Frontline Club-grunnlegger Vaughan Smith (t.h). Foto: AFP Photo/Carl Court/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON/OSLO (Dagbladet): Etter en opphetet første dag i Belmarsh Magistrates' Court i London, er man nå i gang med dag 2 - som kan være avgjørende for Julian Assange. Se oppsummering av gårsdagen i faktaboksen til høyre.

Det er bare satt av to dager til spørsmålet om utlevering til Sverige, men det er foreløpig uklart om dommeren vil ta standpunkt til utleveringsspørsmålet allerede i dag.

Dagbladet vil følge rettssaken direkte fra Melmarsh sørsøst i London, med det nyeste øverst:

SISTE NYTT: Dagens høringsrunde er avsluttet, og dommer Riddle kokluderer med blir tid for avslutningsprosedyren fredag klokka 11.30 norsk tid. 18.05: Julian Assanges svenske forsvarer, advokat Björn Hurtig, forteller at han i går anket Nys avgjørelse om ikke å avhøre Assange i England, før han fikk lov av dommeren å dra for å rekke flyet. 18.00: - Visste du at Assange forsvant fra Sverige 27. september?

- Nei, men jeg trodde han hadde gjort det før. Jeg fortalte ham trolig 15. september at Ny sagt at han sto fritt til å reise.

17.57: - Ville det vært noe hinder for at det kunne blitt tatt DNA av Assange? spør advokat Robertson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer