- Jeg fikk sjokk. Alt stemte. Jeg håper for guds skyld at han ikke har gjort noe så dumt

Kamerater etter at Kim Andreas Kristiansen (23) ble etterlyst for drap.

GOD VENN MED DRAPSSIKTEDE: I dag ble barndomskameraten siktet for drap på sin egen stefar. - Jeg kan ikke forstå at det skal være ham, sier vennen.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GOD VENN MED DRAPSSIKTEDE: I dag ble barndomskameraten siktet for drap på sin egen stefar. - Jeg kan ikke forstå at det skal være ham, sier vennen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER (Dagbladet): Da det søndag ble kjent at Kripos finkjemmet et hus i Øyer i forbindelse med båldrapet, forsto den tidligere bestekameraten at det var Kim Andreas Kristiansen (23) som var mistenkt for å ha drept sin egen stefar.

- Jeg fikk en telefon fra en annen kompis, som hadde skjønt at det var ham. Jeg fikk sjokk. Jeg sjekket bildene av huset som ble undersøkt. Alt stemte, sier kameraten til Dagbladet.

- Men jeg håper for guds skyld at det ikke er ham som har gjort noe sånt. Det kunne aldri falle meg inn at han skulle klare å gjøre noe sånt, sier han.

- Prøver å forholde meg rolig Siden fjerdeklasse har han vært god venn med den drapssiktede 23-åringen. Etter ungdomsskolen begynte de to på forskjellige videregående skoler, men de så hverandre nå og da.

- Vi har vært på en del fester sammen. Sist jeg så ham var alt normalt, sier han.

LES OGSÅ: Etterlyser Kim Andreas Kristiansen (23) for drapet på stefaren (58).

- Jeg prøver å forholde meg rolig til det at han nå er etterlyst over hele landet, men selvsagt synes jeg det er sykt. Jeg kan ikke forstå at det skal være ham som har drept noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.