Ulykken i Danmark:

- Jeg fikk sjokk

Lørdag formiddag omkom to nordmenn da en personbil var involvert i et sammenstøt med et tog i Danmark. Line Ostenfeldt sier at hun var den siste som så dem før ulykken fant sted.

SJOKKERT: Line Ostenfeldt sier til Dagbladet at hun var den siste som så den norske familien før ulykken. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SJOKKERT: Line Ostenfeldt sier til Dagbladet at hun var den siste som så den norske familien før ulykken. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRUSTRUP (Dagbladet): På 30 sekunder slår alarmklokka like mange slag. To lys på hver sin side av veien blinker rødt, mens toget dundrer forbi planovergangen i Trustrup utenfor Århus i Danmark.

Dagen etter at en norsk familiefar (34) og hans sønn (7) omkom i et sammenstøt mellom en personbil og et tog, går togtrafikken som normalt igjen. Direktør i Århus Letbane, Michael Borre, opplyser at de i samarbeid med havarikommisjonen har testet signalene, og at de ikke har funnet driftsfeil ved planovergangen, ifølge TV 2 Østjylland.

De to gjenlevende i familien fra Buskerud, en mor (32) og hennes datter (6), ble lørdag sendt til sykehus i Århus. Søndag var også pårørende på plass, opplyser dansk politi overfor Drammens Tidende.

- Den siste

Trustrup med sine 800 innbyggere ligger landlig til i Djursland kommune. Ved ulykkesstedet møter Dagbladet daglig leder ved Hallendrup Hundepension, Line Ostenfeldt. Hun forteller at familien leverte hunden sin hos dem bare minutter før ulykken fant sted lørdag formiddag.

- Jeg var den siste som så dem, sier Ostenfeldt til Dagbladet og tilføyer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer