- Jeg føler meg ikke mistenkt

SKIEN (Dagbladet): - Jeg føler meg ikke mistenkt, men jeg vet at det går mange rykter. Jeg har fått en vennlig og god behandling av politiet og håper bare at denne saken blir løst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier Gamal Hosein (35), ektemannen til savnede Gry Hosein (28), til Dagbladet.

I går var han hjemme med sine to barn på fem og ti år i familiens hus i Skien. I elva rett på nedsiden av huset deres soknet dykkere etter Gry. Det ble en lang og en tøff dag for familien - uten nye svar.

- Det er vondt å forklare for barna. Jeg må ta meg sammen og være rolig. Men jeg har fått hjelp og besøk av gode venner. Det letter litt på trykket, sier Gamal Hosein.

Etter å ha vært hos den savnedes mor siden helga, kom barna hjem i går.

- Situasjonen er like vanskelig for alle, sier Hosein, som er i jevnlig kontakt med Grys mor.

Nytt søk

I dag skal både dykkere og mannskaper med vannkikkerter igjen i aksjon i Skienselva, i håp om å finne den savnede kvinnen. Samtidig blir alle tipsene i saken sjekket i detalj. Politiet har nå flere vitner som skal ha sett kvinnen etter at hun forlot videobutikken lørdag ettermiddag.

Selv om hovedvekten i etterforskningen blir lagt på det taktiske - nitide avhør av den savnedes familie, venner og vitner - tror politiet at mobilsporet kan føre til et gjennombrudd.

Gry hadde en mobiltelefon, og den er like sporløst borte som henne.

- Vi er ennå ikke ferdige med å analysere det materialet vi har fått inn. Vi har mye interessant informasjon, sier politiadvokat Jon Borgen til Dagbladet.

Politiet gransker telefonenene til alle i familien.

- Vi avventer fortsatt svar fra flere telefonselskaper, sier Borgen.

VONDT:Fryktelig vanskelig å forklare barna at Gry er borte, sier ektemannen Gamal Hosein