- Jeg fortjente å bli skutt

Tre søsken er tiltalt etter en «krimturné» der de blant annet har ranet en bank og skutt mot politiet flere ganger.

KRIMINELLE SØSKEN: Disse bildene ble publisert i august i fjor av politiet. Her er (f.v.) Ryan Edward Dougherty (22), Dylan Stanley-Doughrety (26) og Lee Grace Dougherty (29). Foto: AP Photo/Pueblo County Sheriff's Office, File/NTBScanpix
KRIMINELLE SØSKEN: Disse bildene ble publisert i august i fjor av politiet. Her er (f.v.) Ryan Edward Dougherty (22), Dylan Stanley-Doughrety (26) og Lee Grace Dougherty (29). Foto: AP Photo/Pueblo County Sheriff's Office, File/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søsknene Ryan Edward Dougherty (22), Dylan Stanley-Doughrety (26) og Lee Grace Dougherty (29) hadde lange rulleblad allerede før de la ut på en «krimturné» i begynnelsen av august i fjor.

De tre står i dag for retten i Florida, blant annet tiltalt for ran, å ha skutt en politimann og for å ha rømt fra politiet i flere stater, melder nyhetsbyrået AP.

Bodde sammen Myndighetene i Florida sier at de tre søsknene bodde sammen med Ryans gravide kjæreste i Lacoochee, rundt 70 mil nordøst for Tampa i Florida fram til august i fjor.

Det hele begynte den 2. august i fjor da Ryan, Dylan og Lee Grace, også kjent som Dougherty-banden, skjøt minst 20 skudd mot en politimann i Zephyrhills i Florida. Han forsøkte å stoppe dem da de kjørte for fort, skriver USA Today.

Politimannen, Kevin Widner, ble skadd, og søsknene kom seg unna da ett av skuddene hadde truffet hjulet på politibilen.

Dømt dagen før Dagen før hadde Ryan blitt dømt for å ha sendt SMSer med seksuelt innhold til en elleve år gammel jente. Da hadde han skrevet en melding til sin mor, der det sto «Det kommer en tid da vi alle skal dø», ifølge politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer