Oslo 20120620. Pressekonferanse Senterpartiet.
Liv Signe Navarsete.
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
Oslo 20120620. Pressekonferanse Senterpartiet. Liv Signe Navarsete. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer

- Jeg forventer at partilederen beklager oppførselen sin

Sp-leder Liv Signe Navarsete møter mandag leder i Senterungdommen Sandra Borch.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Liv Signe Navarsete ønsker ikke å kommentere saken før hun har fått snakket ut med Sandra. De har avtalt å møtes mandag, sier Erlend Fuglum, Navarsetes pressetalsmann, til Aftenposten.

Senterpartiets største fylkeslag, Oppland, har kontaktet partiledelsen og krevd en uforbeholden unnskyldning etter Liv Signe Navarsetes utskjelling av Sandra Borch. Det skjedde 18. september, og de to har ikke snakket sammen siden.

- Her er det så enkelt som at jeg forventer at partilederen beklager oppførselen sin. Vi kan ikke ha det slik at politikere ikke kan få komme med ulike innspill, sier fylkesleder Ivar Odnes til VG.

I et brev fra et samlet sentralstyre i Senterungdommen til toppledelsen i moderpartiet slaktes lederstilen til Navarsete etter den offentlige utskjellingen.

Tidligere sentralstyremedlem Simen Bjørgen går også hardt ut mot Navarsetes lederstil. Bjørgen, som var ordfører for Sp i Lom kommune fra 2003 til 2011, har i dag ingen politiske verv og sier at han ikke lenger føler seg velkommen i partiet.

- Liv Signe Navarsete har skjelt meg ut flere ganger i sentralstyret i forbindelse med utspill jeg har hatt. Det skaper ikke akkurat engasjement for å bidra i partiet, sier Bjørgen til Nationen.

(NTB)

<strong>OPPRØRT:</strong> Leder i Senterungdommen, Sandra Borch. Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix

OBS bildet er et utsnitt!
OPPRØRT: Leder i Senterungdommen, Sandra Borch. Foto: Krister Sørbø / NTB Scanpix OBS bildet er et utsnitt! Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer