- Jeg føyer meg som et lam på sykehuset

Men Gerd-Liv Valla (59) varsler nye kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stem på årets navn! Velg din favoritt blant de ti kandidatene her.

(Dagbladet.no:) Hun ser litt malplassert ut, den ellers så sterke og handlekraftige Gerd-Liv Valla. De røde jakkene og de fargerike smykkene er bytta ut med ei lyseblå sykehusskjorte, og under dyna stikker det fram en bandasjert fot med en spraglete rosa strikkesokk på.

– Jeg har fått sokkene fra ei dame på Vestlandet, jeg kjenner henne ikke. Hun ville uttrykke sin støtte. Det er fantastisk fine sokker, sier Gerd-Liv Valla.

Oppholdet på Aker universitetssykehus startet torsdag morgen, da Vallas umedgjørlige akilleshæl slo seg vrang igjen. Den gamle idrettsskaden fra hennes dager som 800-meterløper ble slått opp igjen av en hissig bagasjetralle i november i fjor. Til tross for tre operasjoner, blir ikke hælen bra.

– Jeg la opp til en litt tøff turné nå, med boksigneringer, innledninger og mye reising, enda det bare er fire uker siden sist operasjon. Legene sier jeg bare må prøve å se om fullstendig ro hjelper, og da nytter det ikke å slippe meg ut. Det er nummeret før legene binder meg til senga, sier Gerd-Liv Valla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer