Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg frykter ikke politiet

Medsiktet mann i 40-åra er sjokkert over at han beskyldes for å ha noe med drapet på Zahid Mahmood Butt (54) å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-årene som er medsiktet for drapet på Zahid Mahmood Butt (54), sier til Stavanger Aftenblad at han ikke har noe med saken og gjøre og at han ikke kjenner til siktelsen mot ham, melder nyhetsbyrået NTB.

Mannen har vært etterlyst siden han i november i fjor ble siktet av norsk politi for drapet på Butt. Fra før av var mannens onkel (57) og kusine (33) siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette.

Nevøen var på besøk i Stavanger i tiden før Butts forsvinning, 9. juli.

- Jeg traff ikke Butt den dagen. Jeg traff bare Butt en gang mens jeg var i Stavanger. Da kom han til onkels hus, men han var der bare i 5-10 minutter. Det er alt. Jeg kjente ham ikke, sier mannen til Aftenbladet på telefon fra Gujrat i Pakistan.

Ifølge mannen reiste han til Pakistan 28. eller 29. september i fjor, over en måned etter det eneste vitneavhøret han har avgitt til politiet i Norge. Til Stavanger Aftenblad sier han at han har planer om å dra tilbake til Spania og Barcelona.

- Jeg har kjøpt returbillett, uten dato. Jeg er ikke redd for politiet. At Butt er funnet død i hagen, er grusomt. Men jeg har ingenting med saken å gjøre, sier han til avisa.

Mannen, som selv ikke vet om han er 43 eller 44 år, sier han er sjokkert over at liket av Butt er funnet nedgravd på onkelens eiendom og at han ikke ante at han selv er etterlyst og siktet for drap.

- INGEN KJENNSKAP: Den meddrapssiktede nevøen i 40-åra sier i et intervju med Stavanger Aftenblad at han ikke har noe å gjøre med Butt-drapet og funnet av hans lik i hagen til den hovedsiktede i saken. FOTO: Alf Ove Hansen/SCANPIX
- INGEN KJENNSKAP: Den meddrapssiktede nevøen i 40-åra sier i et intervju med Stavanger Aftenblad at han ikke har noe å gjøre med Butt-drapet og funnet av hans lik i hagen til den hovedsiktede i saken. FOTO: Alf Ove Hansen/SCANPIX Vis mer
DREPT: Zahid Mahmood Butt (54).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media