Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg går sjelden ut, på grunn av skammen

«Argentinas Fritzl» arrestert. Datteren har født ti barn etter 30 år med voldtekter.

HOLDT FANGET: Her sitter Juana Elvira Gomez utenfor sitt hjem i Reconquista i Argentina. Hun har blitt voldtatt i 30 år og fått ti barn med sin far, ifølge politiet. FOTO: EPA
HOLDT FANGET: Her sitter Juana Elvira Gomez utenfor sitt hjem i Reconquista i Argentina. Hun har blitt voldtatt i 30 år og fått ti barn med sin far, ifølge politiet. FOTO: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da argentinske Armando Gomez (62) nylig ble arrestert for kvegtyveri, så Juana Elvira Gomez (43) sjansen til å fortelle etterforskerne den smertefulle hemmeligheten hun har båret på i 30 år.

Alle hennes ti barn har hun fått etter gjentatte overgrep og voldtekter fra faren sin, fortalte hun politiet. Familien bor i provinsen Santa Fe, nord i landet.

Bevæpnet 11 år etter at moren døde, da Juana var 13 år gammel, startet faren å voldta henne.

- Han voldtok meg, slo meg uten grunn, lot meg ikke møtes med andre og hadde alltid en ladet revolver, sier datteren til avisa Clarin, melder Sky News.

- Han sa at «jeg kommer til å ende i fengsel, men først skal jeg drepe deg», forteller Gomez.

Nå risikerer faren 20 år i fengsel.

Begikk selvmord Gjennom DNA-prøver har leger påvist at de andre ni barna har 62-åringen som far.

Hennes eldste sønn tok livet av seg da han i en alder av 15 fant ut at mannen som kalte seg bestefar egentlig var faren hans.

- Jeg trodde alltid sønnen min tok livet av seg på grunn av en krangel med kjæresten, men de fant et brev som forklarte det, at faren hans var bestefaren, sier Gomez.

I fengsel Faren, Armando Gomez (62), sitter nå i fengsel, mistenkt for overgrepene. Han nekter all skyld i saken.

Datteren sier hun nå kan gå på gata uten å kjenne frykt, men at hun allikevel er forsiktig.

- Jeg går sjelden ut, på grunn av skammen, sier hun.

En dommer i Santa Fe beskriver saken som ryster Argentina er verre enn Josef Fritzls grusomme overgrep mot sin datter Elisabeth i Østerrike.

Josef Fritzl ble dømt til livstid for å ha sperret datteren inne i kjelleren i 24 år og underveis påført henne sju barn ved voldtekt, hvorav han drepte ett.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!