- Jeg gikk seirende ut. Bare se hvor han sitter i dag

Eks-samboeren til TV-danseren snakker ut i Dagblad-intervju.

VIL IKKE MØTE EKSSAMBOEREN: En tidligere samboer av den 37 år gamle TV-danseren forklarte seg i Oslo tingrett i saken mot ham i hele dag. Hun beskriver en manipulerende og voldelig mann som ikke godtok et nei. Foto: Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
VIL IKKE MØTE EKSSAMBOEREN: En tidligere samboer av den 37 år gamle TV-danseren forklarte seg i Oslo tingrett i saken mot ham i hele dag. Hun beskriver en manipulerende og voldelig mann som ikke godtok et nei. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I hele dag satt en tidligere samboer av den voldtektstiltalte TV-danseren (37) i vitneboksen i sal 250 i Oslo tingrett og forklarte i detalj om hvordan tiltalte gjennom flere måneder i 2009 skal ha voldtatt og mishandlet henne.

- Det var veldig tøft, men jeg har klart å holde meg konsentert og stabil gjennom hele dagen, synes jeg. Jeg gråt et par ganger, men jeg har bestemt meg for å ikke felle flere tårer for den mannen. Det er det ikke verdt, sier kvinnen i slutten av 20-åra i et intervju med Dagbladet etter at rettsdagen er over.

Den tiltalte 37-åringen har sittet i et annet rom ute av fornærmedes syne gjennom hele dagen. Hun har ikke sett, hørt eller følt på hans nærvær i saken.

- Det var veldig viktig for meg. Ellers hadde han sikkert forøskt å psyke meg ut slik han gjorde da vi var sammen. Jeg vil aldri se den mannen igjen, sier hun til Dagbladet.

Advarer Hun sier hun ønsker å advare mot mannen.

- Jeg unner ikke min verste fiende å gjennomgå det jeg har gjort. Når jeg ser at så mange kvinner har blitt offer for ham, synes jeg det er forferdelig at han har kunnet herje så fritt i så mange år, men han var en ekspert på å manipulere. Samfunnet må beskyttes fra han, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer