– Jeg gir aldri opp kampen

Men Petter Stordalen gratulerer Høyre til tross for at han ble pepet ut i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det endte med en massiv pipekonsert da NRKs intervju med Petter Stordalen ble vist på TV under Høyres valgvake i Oslo i går kveld.

– Ikke bo på Choice, ropte en Høyre-tilhenger mens buingen fortsatte.

Etter et minutts tid, gikk Per-Kristian Foss fram og skrudde av tv-en.

– Jeg syns det passet bra å skru av Stordalen sa Foss til ellevill jubel, før han takket de frammøtte.

Petter Stordalen tar pipekonserten med stor ro dagen etter valget.

– Å høre at de startet pipekonsert mot meg gjør ikke akkurat at pulsen min hopper, sier Petter Stordalen til Dagbladet.no i dag.

Stordalen ertet på seg Høyre da han gikk ut i kampanjeavisa Malmøykalven og oppfordret folk til å stemme ut politikerne fra Høyre, Frp, SV og Venstre som har gått inn for giftdumpingen i Oslofjorden.

Gir ikke opp kampen

Stordalen er diplomatisk dagen etter kommunevalget.

AKSJONERTE SAMMEN: Petter Stordalen og RVs Erling Folkvord delte ut magasinet Malmøykalven sammen i forkant av valget. Men Stordalen avslører at han ikke ga Folkvords parti sin stemme i år. FOTO: Heiko Junge/SCANPIX
AKSJONERTE SAMMEN: Petter Stordalen og RVs Erling Folkvord delte ut magasinet Malmøykalven sammen i forkant av valget. Men Stordalen avslører at han ikke ga Folkvords parti sin stemme i år. FOTO: Heiko Junge/SCANPIX Vis mer

– Høyre gjorde et godt valg og det ønsker jeg å gratulere dem for. Det ser ut til at de fortsatt vil ha byrådslederen og muligens også ordføreren etter dette valget. Det skal de ha all honnør for, sier hotellkongen til Dagbladet.no.

Sjekk valgresultatet i Oslo.

Samtidig lanserer han allerede nå at han ikke kommer til å gi opp sin hjertesak.

– Høyre gjorde det godt, men det gjorde også Arbeiderpartiet. Resultatet er ikke entydig med at vi vil gi opp. Det gjør vi aldri! slår Stordalen fast.

Eliminerte RV

Han synes i grunn valgresultatet var helt greit.

– I denne valgkampen har jeg vært opptatt av enkeltsaker som jeg mener kommunevalg handler om. Jeg tror folk vet hva jeg står for, og det vil jeg fortsette med, sier han.

Samtidig som han oppfordret til å ikke stemme Høyre, Frp, SV eller Venstre – mente han at Oslos befolkning burde stemme KrF, Ap eller RV, som gikk imot dumpingen i Oslofjorden.

– Jeg stemte på et av de tre partiene som har vært rake i ryggen i saken mot giftdumpingen. Men du kan eliminere ett av de, sier han og avslører senere at det ene partiet dreier seg om RV.

– Jeg gir aldri opp kampen