- Jeg gleder meg veldig når jeg ser disse bildene

Odd Petter Magnussen er glad for at engasjementet rundt Martine-drapet bare har økt mens saken forblir uløst.

MARSJERTE I GATENE: Mellom pansrede biler og bevæpnet personell demonstrerte et tusentalls mennesker for Martine - og mot Shaher Abdulhak - i Aden i går. Alle: Privat
MARSJERTE I GATENE: Mellom pansrede biler og bevæpnet personell demonstrerte et tusentalls mennesker for Martine - og mot Shaher Abdulhak - i Aden i går. Alle: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var med en skrekkblandet fryd jeg så bildene for første gang i Dagbladet. For jeg gleder meg veldig av å se at engasjementet bare blir større og større når saken forblir uløst, men jeg håper samtidig ingen får noe besvær med dette der nede, sier Odd Petter Magnussen til Dagbladet.

Det sier den drepte Martine Vik Magnussens far etter at over tusen demonstranter fylte gatene i havnebyen Aden sør i Jemen for å kjempe for rettferdighet i den såkalte Martine-saken.

- Gleder meg over bildene Årsaken til at Magnussen understreker at han håper ingen får besvær med saken, er en tidligere opplevelse i Jemen. Under en tidligere demonstrasjon i Jemens hovedstad Sanaa ble en demonstrant knivstukket.

- Det trenger ikke nødvendigvis ha sammenheng med at han bar plakat av Martine. Jeg håper ikke flere menneskliv går tapt i Jemen, og man føler jo uvilkårlig en spesiell nærhet til de som demonstrer for Martines sak i en slik situasjon. Nå er heldigvis situasjonen endret. Jeg håper det går bra med alle, og jeg gleder meg mest over bildene, sier Magnussen.

Ifølge den jemenittiske journalisten Ahmed Aldiani, som sier han selv er på flukt fra president Ali Abdullah Saleh, planlegger Farouk Abdulhaks far, Shaher, et nytt stort hotell i byen, og demonstrantene protesterer mot at det de hevder er det siste fine friområdet med sjøutsikt blir borte. Farouk Abdulhak mistenkes for å stå bak drapet på Martine Vik Magnussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer