Sjokkerte bekjente av overgrepstiltalt fotballdommer:

- Jeg hadde aldri trodd dette om ham

Bekjente beskriver ham som en hyggelig mann som ikke skilte seg ut i mengden. Nå er han tiltalt for flere hundre nettovergrep.

TILTALT: Fotballdommeren i 20-åra er tiltalt for flere hundre nettovergrep mot barn. Foto: Privat
TILTALT: Fotballdommeren i 20-åra er tiltalt for flere hundre nettovergrep mot barn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bekjente av fotballdommeren som er tiltalt for overgrep mot omkring 300 gutter er sjokkerte over informasjonen som har kommet fram. Ifølge tiltalen har mannen i 20-åra nærmest systematisk plukket ut tilfeldige offer på nettet ved hjelp av samme metode om og om igjen. De siste to åra har han sittet i varetekt.

En tidligere bekjent av mannen reagerer med vantro på tiltalen.

- Det hadde jeg aldri trodd om ham. Han virket som en veldig ålreit person, jeg hadde ingen mistanke om at det var ham da jeg hørte det var en fotballdommer, sier kvinnen til Dagbladet.

Hun forteller at den tiltalte var godt likt i miljøet de tilhørte.

- Han var en vanlig gutt som var glad i fotball. Han var utadvent og blid. Når jeg tenker tilbake nå, kommer jeg ikke på noe jeg kan sette fingeren på som tydet på at noe var galt. Det var ingen som mislikte ham, sier hun.

Opererte med jentenavn

Saken med fotballdommeren er allerede stemplet som den mest omfattende av sitt slag i Norge, og overgrepene skjedde over flere år, fra høsten 2011 til 2016. Flere bekjente Dagbladet har vært i kontakt med, studerte sammen med mannen mens han skal ha begått nettovergrep.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer