Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg hadde betalt, vasket senga og tatt av meg buksene da jeg oppdaget skikkelsen bak en vegg i hjørnet

Jeanette Hauge (25) merket at noen kikket på henne i solariet.

OPPDAGET KIKKER I SOLARIET:  Jeanette Hauge (25) kledde raskt på seg og ringte politiet da hun i går oppdaget en mann som kikket på henne fra bak en vegg i hjørnet av solariet. Foto: Privat
OPPDAGET KIKKER I SOLARIET: Jeanette Hauge (25) kledde raskt på seg og ringte politiet da hun i går oppdaget en mann som kikket på henne fra bak en vegg i hjørnet av solariet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg ble sjokkert og sint. Det er ubehagelig at det går an, og helt sykt å komme på den tanken.

Det sier Jeanette Hauge (25) til Dagbladet om da hun oppdaget en mann som kikket på henne i solstudioet til Brun og Blid i Bergen i går.

Hauge, som også har stått fram med historien i bt.no, ringte politiet da hun oppdaget kikkeren. Politiet ankom stedet etter få minutter og pågrep mannen.

Oppdaget i hjørnet Hauge sier til Dagbladet at hun oppdaget mannen før hun hadde lagt seg ned i selve solariert i går.

- Jeg hadde betalt, vasket senga og tatt av meg buksene da jeg oppdaget en skikkelse bak en vegg i hjørnet av rommet. Han sto inne i et eget lite rom mellom den båsen jeg var i og båsen ved siden av, sier 25-åringen.

- Jeg stoppet da helt opp, også så jeg hodet hans titte opp fra hjørnet nok en gang, fortsetter hun.

- Hva gjorde du da?

- Da sa jeg «Hallo», på en streng måte, også kledde jeg raskt på meg og gikk ut derfra og ringte politiet.

- Pinlig Da politiet ankom, etter det Hauge anslår var knappe fem minutter, befant mannen seg fortsatt inne i det samme rommet.

- Jeg hjalp politiet med å finne ham, men han ville ikke komme ut. Han sa heller ingenting, sier Hauge.

Omsider kom mannen likevel ut, og både han og Hauge avga sine forklaringer for politiet, forteller 25-åringen.

Hun sier at mannen også sa «unnskyld» til henne, og at hans forklaring gikk ut på at han egentlig ikke hadde til hensikt å kikke på henne.

- Jeg tror han synes det var ganske pinlig selv også, sier Hauge.

- Syk ting å gjøre Hun understreker at hun ikke mener det som skjedde henne er det verste en kan bli utsatt for, men at det likevel var en ubehagelig opplevelse.

- Det er klart at det var ekkelt, og jeg synes det er en ganske syk ting å gjøre. Det kreves jo litt å ta seg inn på det rommet han befant seg på også, sier hun.

- Kommer du til å ta solarium igjen etter dette?

- Ja, men ikke med det første.

25-åringen forteller at mange har reagert på hendelsen, og at eierne av solstudioet også har støttet henne i at handlingen var straffbar og burde anmeldes.

- Etterforskes Til bt.no sier eier av solsenteret, Asbjørn Totland at han aldri har opplevd noe likende.

- Det er første gang vi har opplevd noe slikt. Vi beklager så mye, sier han og forteller at han reagerte med forferdelse da han fikk beskjed om hva som hadde skjedd.

Politiinspektør ved Hordaland politistasjon, Rune Malt, opplyser overfor avisa at mannen de pågrep for kikking har avgitt forklaring, men utover det ønsker han ikke gå inn på detaljene rundt hva mannen har sagt i avhør.

- Saken er under etterforskning, sier han og opplyser at de har beslaglagt mannens mobiltelefon.

Hele Norges coronakart