- Jeg hadde ikke noe valg. Han var jo voksen. Jeg var redd

8-åringen bygde sandslott på stranda. Så kom «Lommemannen» bort.

ALVORLIG TILTALEPUNKT: I retten i dag behandles et av de mest alvorlige tiltalepunktene mot Erik Andersen i Follo tingrett. Erik Andersen er tiltalt for å fått en 8 år gammel gutt til gjensidig oralsex på en strand i Farsund i 2002. Foto: Hans Arne Vedlog
ALVORLIG TILTALEPUNKT: I retten i dag behandles et av de mest alvorlige tiltalepunktene mot Erik Andersen i Follo tingrett. Erik Andersen er tiltalt for å fått en 8 år gammel gutt til gjensidig oralsex på en strand i Farsund i 2002. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SKI (Dagbladet): Rettssaken mot mannen politiet er Lommemannen, Erik Andersen, går stadig i Follo tingrett i Ski. De siste par ukene har Andersen blitt konfrontert med flere av de såkalte «Lommesakene» rundt om i landet på begynnelsen av 2000-tallet. Andersen nekter for disse.

De sakene han erkjenner delvis straffskyld for, skjedde etter 2003, ifølge Andersen.

Skjedde i 2002 - avhørt først i 2007I dag startet en sak som politiet mener er blant de mest alvorlige overgrepene Erik Andersen har gjort.

Politiet mener Erik Andersen i månedsskiftet mai/juni i 2002 oppsøkte en 8 år gammel på en campingsplass i Farsund.

Der skal han utført oralsex på gutten og fått gutten til å utføre oralsex på han. Tiltalepunktet omhandler seksuell omgang med barn under 14 år og sidestilles som samleie og voldtekt. Strafferammen er i tilfellet 21 år i fengsel fordi barnet var under 10 år på gjerningstidspunktet.

Aktor Per Egil Volledal har varslet at han muligens ber om forvaring for Erik Andersen når saken avlsuttes i mars neste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer