«Jeg hadde lyst til å reise meg og skrike ut»

FROGNER (Dagbladet): Advokat Tor Kjærvik måtte fysisk holde fast Kristin Kirkemo Haukeland for at hun ikke skulle reise seg og ta til motmæle da mora Bodil Kirkemo i går beskyldte henne for å lyve i trippeldrapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bodil Kirkemo sa at Kristin forsøkte å skyve skylda over på andre.

- Flere ganger hadde jeg lyst til å reise meg og skrike ut, sa Kristin Kirkemo Haukeland etter moras vitnemål i Nes herredsrett.

- Tor Kjærvik måtte holde meg nede, sa Kristin etterpå. Til Nettavisen sa hun at hun ønsket å skrike ut.

- Kristin reaksjon var: - Stopp, nå holder det, mor, det får være grenser. Kristin mente at mora kom med alvorlige unøyaktigheter og løgner, fortsetter Kjærvik overfor Dagbladet.

Fra vitneboksen karakteriserte Bodil Kirkemo datteren Kristin som en løgnaktig rusmisbruker, som stjal fra sine nærmeste og som skapte trøbbel mens resten av familien forsøkte å beskytte henne. Hun sa at Kristin gang på gang hadde lagt skylda over på andre for å redde seg selv.

- Jeg er ikke i tvil om at det er det hun gjør i denne saken, sa Bodil Kirkemo med fast stemme i retten.

- Har Kristin noen formening om hvorfor mora går ut mot sin nest eldste datter på denne måten i en sak som kan koste datteren 21 års ubetinget fengsel?

- Mora har opptrådt på denne måten overfor Kristin i nærmere to år. Kristin tror muligens at det kan ha noe med hennes tidligere narkotikamisbruk å gjøre, men hun er ikke sikker, sier advokat Kjærvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer